İçeriğe geç

Can Yayınları Sahibi Kim

Can Yayınları editörü kim?

1987 doğumlu. Editör ve çevirmen olarak çalışıyor. Can Çocuk Yayınları’ndaki çevirileri: Gizemli Kütüphaneci, Garip Bir Bakan, Dominique Demers; Küçük Kızım, Germano Zullo; Molly, Pim ve Milyon Yıldızlar, Martine Murray.

Can Yayınları hangi ilde?

Can Yayın MerkeziİstanbulYayın TürleriŞiir, Hikâye, Roman, Biyografi ve Otobiyografi Denemeler, Çocuk KitaplarıYayın KonularıTürk Edebiyatı Çağdaş Dünya Edebiyatı Klasikler, Modern KlasiklerResmi Web SitesiResmi Web Sitesi6 satır daha

Erdal Öz kimdir nerelidir?

ERDAL ÖZ, 26 Mart 1935’te Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde doğdu. Devlet memuru olan babasıyla birlikte Türkiye’nin farklı bölgelerini gezdi. Tokat Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yüksek öğrenimine başladı ve Ankara Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

Can çocuk Kimin?

Erdal Öz tarafından 1981 yılında otuz kitapla kurulan Can Çocuk Yayınları, Türk edebiyatının önemli yazarlarını bir araya getirerek ve uluslararası çocuk edebiyatının nitelikli eserlerini Türkçeye çevirerek Türkiye’de çocuk edebiyatının gelişmesine öncülük etmiştir.

Can Kitabevi kimin?

CAN Yayınları, 1981 yılında Türkiye’nin önde gelen yazarlarından Erdal Öz tarafından kuruldu ve kısa sürede Türkiye’nin en saygın yayınevlerinden biri haline geldi.

Can Öz Hangi yayınevi?

Can Öz’ün eserleri ve en çok satanları – Can Yayınları

Hayvan Çiftliği iş bankası mı Can mı?

Ürün bilgisiYayıncı‎İş Bankası Kültür Yayınları; 1. baskı (4 Şubat 2021)DilTürkçePaperback104 sayfaISBN-106254052040ISBN-13978-62540520405 satır daha

Can Yayınları iyi mi?

Can Yayınları da İletişim Yayınları gibi çok kaliteli bir yayınevi.

En iyi yayınevleri hangileri?

Türkiye’nin en iyi yayınevleri şunlardır: Can Yayınları, İletişim Yayınları, İş Bankası Kültür Yayınları, Metis Kitapevi.

Can Öz eşi kimdir?

Selma ErgeçCan Öz / Eşi (ö. 2015)

Erdal Öz ün eşi kimdir?

1980 yılında eşinden resmen boşandıktan sonra Erdal Öz, Samiye Erer ile evlendi; bu evlilikten oğlu Can ve kızı Zeynep dünyaya geldi. O dönemde bazı anlaşmazlıklar nedeniyle Cem Yayınları’ndan ayrılıp Ragıp Yazır ile birlikte Can Yayınları’nı kurdu (1981).

Erdal Özyağcılar eşi kimdir?

Güzin ÖzyağcılarErdal Özyağcılar / Eşi

Can Can kimin?

“Can Can” (Ermenice: ԋֶ֡ ɋֶ֡, Türkçe: “Can Can”), İnga ve Anuş’un 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Ermenistan adına seslendirdiği şarkıdır. Şarkının bestesi Mane Akopyan’a, sözleri ise Vardan Zadoyan ve Avet Barseğyan’a aittir.

Bülent Can Kimdir?

Bülent Can, 12 Mart 1971’de Hatay ilinin Samandağ ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Samandağ’da, lisans eğitimini ise Eskişehir’de tamamladı. 1997’den beri Milli Eğitim Bakanlığı’nda sınıf öğretmeni olarak çalışmaktadır. Yüzlerce makale, deneme, öykü ve şiir yazmıştır.

Can u canan kimin?

Edebiyat tarihimizde Hüsn ü Aşk’a paralel veya ondan esinlenerek yazılmış eserler arasında en dikkat çekeni Refî’nin 1205/1791 yılında yazdığı Cân u Cânân adıyla bilinen Nazm-ı Dekâyık mesnevisidir.

Editör kim?

Editör, herhangi bir konudaki bir makalenin dil bilgisi kurallarına uyup uymadığını kontrol eden, gerekirse düzeltmeler yapan ve makalenin yayın tarihini planlayan bir profesyoneldir. Editör, içerik/metin yazarı ile birlikte çalışır ve yazar tarafından yazılan makaleleri kontrol etmekten sorumludur.

Kitap editörü kimdir?

YAZI İŞLERİ GÖREVLİSİ. Editör, henüz kitaba dönüştürülmemiş bir fikirden; yazara, tamamen yazılmış ve tamamlanmış bir kitap da dahil olmak üzere her türlü projede yardımcı olan kişidir. En iyi hazırlanmış kitap bile tarafsız ve profesyonel bir gözle incelenmeli ve dilin gerekliliklerini karşıladığı doğrulanmalıdır.

Editör Yayınları kime ait?

Yaklaşık 20 yıllık bir yayıncılık geçmişine sahip olan DATA Yayınları’nın iştiraki olan yayınevimiz, kısa sürede ürettiği önemli eserlerle Türkiye çapında kendini kanıtlamıştır.

Yayınevinde editör ne iş yapar?

Editör, kitap, gazete, dergi veya web sitelerindeki içeriklerin yayınlanmasını planlayan ve inceleyen, metindeki dil bilgisi, noktalama ve yazım hatalarını düzelten kişidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir