İçeriğe geç

Bulmacada Çok Acıklı Olay Ne Demek

Bulmacada açıklama ne demek?

Kelime bulmacalarında, kare veya kanca bulmacalarında karşılaştığımız “Açıklamalar kelimesinin bilmece anlamı nedir” sorusunun cevabı iki kelimeden oluşur. Bunlardan biri 6 harften oluşan AÇIKLAMA kelimesidir. Ayrıca dokuz harften oluşan MÜLAHAZAT kelimesi de sıklıkla tercih edilir.

Bulmacada anlam ne demek?

Kelimenin anlamına dair her biri dört harfli iki cevap vardır. Bunlar “Sinn” ve “Manie”dir.

Yadigar ne demek bulmaca?

Hatıra, hatıra, hatıra.

Bulmacada çok konuşan ne demek?

Leffaf kelimesi çok fazla konuşan ve konuştuklarıyla insanları sıkan kişi anlamına gelir. Günümüzde “konuşkan” aşırı konuşan kişiler için en sık kullanılan kelimelerden biridir.

Bulmacanın anlamı nedir?

Bulmaca; oyuncuların zeka, mantık, dikkat ve hafıza gibi zihinsel yeteneklerini kullanarak problemi çözdüğü bir oyundur. Genellikle yazılı, sözlü veya mekanik biçimde problemlerden oluşan tek kişilik bir oyundur.

Açıklamak eş anlamı nedir?

Açıklama kelimesinin eş anlamlısı açıklama kelimesidir. Bir durumu açıklamak için onu açıklamanız gerekir. Aynı zamanda eş anlamlı bir kelimedir ve “birleştirmek” anlamına gelir.

Bulmacada yerine kullanma ne demek?

Bulmacalarda “substitute” kelimesinin cevabı “substitution” olarak verilir. Bulmacalarda Instead kullanımıyla ilgili soruya sadece bir cevap vardır. Bu soru için ayrılmış alan sayısı 5 harf ise, substitution sorusunun cevabı “substitution” olarak yazılmalıdır.

Palavra ne demek bulmaca?

Sesli Sözlük – uydurma sözler, saçmalıklar.

Bulmacada anlatım ne demek?

5 Harfli Cümle Cevapları İkrar, söylemek ve açıklamak anlamına gelir.

Bulmacada çok acıklı olay nedir?

Harf harf bulmacada çok üzücü olaylar sorusunun cevapları hakkında sizin için değerli bilgiler derledik. Çok üzücü olay, bulmacalarda çok sık görülen bir kelimedir. Bulmacada “Çok üzücü olay” sorusunun cevabı 5 harfli Haile kelimesidir.

Utku ne demek bulmaca?

yenme, galip gelme, zafer kazanma, kazanma, galibiyet eylemi.

Taksir ne demek bulmaca?

Takir kelimesini gerçek anlamıyla ele alırsak, Türk Dil Kurumu “kusur, hata” anlamını sunar. İhmal kelimesi mahkeme tarafından özellikle ihmal ve dikkatsizlik, meslekte deneyimsizlik ve emir ve talimatlara uymama gibi durumlarda kullanılır.

Karnından konuşana ne denir?

Karın konuşmacıları çok yetenekli insanlardır. Ağızlarını oynatmadan konuşan, böylece başka biri konuşuyormuş gibi görünen insanlardır. Kişinin ağzı kapalı olsa bile, yine de midesinden konuşabilir. Bu konuşma yeteneği ağız kapalıyken gerçekleştirilir.

Bulmacada okuma yitimi ne demek?

Bilmecede sıkça sorulan sorulardan biri de okuma kaybı sorusudur ve insanlar cevabını da merak etmektedir. Bilmecedeki “okuma kaybı” sorusunun cevabı 6 harflidir ve bu cevap Alexia’nın cevabıdır.

Bulmacada çok cahil çok bilgisiz ne demek?

17. yüzyılda literatüre giren achhel kelimesi “aşırı cahil” anlamına gelir. Genellikle “cahil cühela” şeklinde ikilik olarak kullanılan cühela kelimesi “bilgisiz” anlamına gelir.

Bulmacada anlatım ne demek?

5 Harfli Cümle Cevapları İkrar, söylemek ve açıklamak anlamına gelir.

Bulmacada bilgi ne anlama gelir?

4 harfli bir cevap gerektiğinde, veri ve bilgi cevapları verilebilir. “Bilgi” kelimesi gösterildiğinde, insanlar 5 harfli cevabı “bilgi” olarak yazabilirler. Bilgi kelimesinin birçok farklı cevabı vardır. İnsanlar ayrıca bilginin cevabını doğru cevap olarak yazabilirler.

Bulmacada sözcük ne demektir?

Bulmacalarda Word, soru kelimesinin 6 harfli tek karşılığıdır. “Kelime”, Kalam ile aynı kökten türemiştir ve Word’ün eşanlamlısıdır.

Bulmacada yorumlama ne demek?

Bilmecede yorum sorusu çıktığında cevap olarak üç farklı kelime yazılabilir. Bunlar tefsir, tefsir ve yorumlama kelimeleridir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir